Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2014 » Februarie » 23 » Minunea sa produs, avem un nou administrator, si sper si noi asteptari!
20:16
Minunea sa produs, avem un nou administrator, si sper si noi asteptari!
Dupa multa sudoare si chin in sfirshit minunea mult asteptata si pentru care am luptat de timp de 3 ani sa produs, de data asta nu din initiativa dl. Anatoliu ci din initiativa consiliului de administrare, fapt pentru care aduc sincere multumiri celora care sau implicat.
Desigur nu a fost atit de simplu si au avut loc un shir de intilniri, intre consilieri la care bineinteles a fost invitata si actualul pe atunci Psyllodius Lucia, la care ea nu a binevoit sa apara macar o singura data pentru a rezolva problemele casei si nevoiele locatarilor, am fost injurati si ponegriti in special 3 persoane (consilieri), daca nu stiti cine va puteti uita pe verso la una din facturile cu 3 luni in urma.
Au fost si persoane care trebuiau luate cu binishoru, si ca la copii mici sa le lamuresti de 5 ori de ce vrem so demitem pe Lucia.
Atita timp cit nimeni nu se implica si nu stie despre problemele asociatiei, atita la toti le este bine si traesk cu gindul la ziua de azi.
Doar citiva din consilieri neam implicat in descoperirea la toate nelegiuirile despre care sper sa aflati in curind.
Vreau doar sa va aduc la cunostinta Verdes Alexandru este un baiat bun in care avem incredere la moment si care nu este propus de Iasciuc ci este identificat de noi consilierii ca un activist care incerca sa lupte si era indignat de atitudinea administratiei de atunci.
Sper sa faci ceia ce ai promis, altfel te asteapta tot la ce a ajuns Lucia.

pe adresa ce urmeaza gasiti extrasul si decizia de la camera de inregistrari ce confirma faptul ca Verdes Alexandru este noul administrator al ACC 55/224
Vizualizări: 954 | Adăugat de: icevic1 | Tag-uri: Extras, Administrator, Verdes Alexandru | Rating: 3.3/3
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]