Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2013 » Decembrie » 8 » Noua formula de calcul pentru agentul termic si apa calda
12:48
Noua formula de calcul pentru agentul termic si apa calda
De trei ani ma lupt cu administratorii ACC, incepind cu Svetlana, Andrei Luchian si deja de 2 ani cu Lucia, pentru a obtine formula magica de calcul pentru agentul termic si pentru apa calda, insa din pacate fara succes. Am incercat sa includ in ordinea de zi si am pus termeni de executie, ca de obicei efectul a fost NULL.

Pentru mine, multi consilieri, si simpli locatari din bloc a fost foarte neclar cum totusi sa calculat pretul la apa calda care ajungea uneori pina si la 80 lei/m3 sau cum se calculeaza pretul la agentul termic in sezonul de incalzire.

In urma multor certuri totusi un pas mare a fost faptul ca sa mai instalat un contor de Gaz care contorizeaza deja gazele care se keltuie separat pentru apa calda, ce era dificil si neclar cum se stabilea pretul ei in sezonul rece cind functiona si cazanele pentru incalzirea blocului.

Din pacate formula magica niciodata nu am mai aflato!
De citeva ori si Andrei si Lucia au incercat sa ne lamureasca cum se calcula dar care nu au resit, deoarece nici macar ei nu cunosteau cum functioneaza, si pentru a se spala pe miine despre nestirea lora, acuzindune pe toti ca sintem cu mintea ingusta sa kear la direct ca sintem proshti si nu cunoastem matematica... (dar asta se referea in special la ei)

Acum practic 1 luna in urma, nustiu cum de lucia la convins pe Alexandru Cumatrenco de la et. 10 sa elaboreze formula magica. Cred ca nu sa lasat mult convins ca doar si el era cointeresat ca sa faca claritate in calcul, Fapt pentru care ii aduc sincere multumiri lui Alexandru.

Am analizat formula noua o singura data si respectiv mia fost totul clar, insa Lucia ne considerati pe toti PROSTI...

Parerea proprie despre acesta formula este ca este foarte corecta, insa cind am mai analizat inca odata am depistat o mica incalcare care nu pot sa nu o expun si anume:
Merge vorba despre faptul ca in pretul pentru agentul termic pentru acele 3 zile de testare, si cred ca si pe viitor earasi Stil construc nu a achitat nici un Leu.
Va aduc aminte ca conform deciziei consiliului de administrare (daca voi face rost de acel proces verbal il voi publica cu placere), a fost decis ca absolut toti membrii de asociatie sa plateasca egal pentru agentul termic si anume 100% nici decum 40% sau cum sa produs in cadrul Stilului 0%.

Vreau sa va spun ca anul trecut iarna sau in primavara, sint unele bunicute care din insuficiente de surse financiare au decis sa renunte la agentul termic si sa indure frigul, faptul ca a discutat verbal despre asta este primul moment, la sfirsitul lunii la achitarea serviciilor comunale i sa cerut plata integrala pentru incalzire motivindui ca nu a depus o cerere la asociatie pentru a fi scutita de caldura si care automat ar trebui sa treaca la 40%.

Ce observam in cazul actual Stil Construct nu a depus nici o cerere si nu a achitat nici 100%, nici macar 40%, el a fost taxat cu 0%, ceia ce a dus la scumpirea tarifului  cu aproximativ 20lei pentru fifecare apartament, pe linga pretul astronomic care lam achitat in 2 zile 130lei.

Vreau sa spun ca nu am nimic contra la Stil Construct, ci chear sai multumesca ca de multe ori ne scapa de la deconectarea de la gaz sau apa. Dar in fata legii totusi sintem toti egali, mai ales ca este o rusine ca cineva care are bani sa nu vrea sa plateasca dar cei care nu au sint obligati.

Pentru a vedea formula de calcul pentru luna Octombrie faceti click pe linkul acesta.


Vizualizări: 2408 | Adăugat de: icevic1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]