Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2013 » Decembrie » 5 » Obiectii la regulamentul intern.
10:45
Obiectii la regulamentul intern.
Administratorul a facut un regulament intern, mai jos gasiti obiectiile mele la acest regulament. 
pentru a face cunostinta cu regulamentul faceti cilick aici.

2012/10/4 Victor Orletchi prin email

Citeva obiectii referitor la Regulament:
1) Rog sa numi skimonositi Familia, de fiecare data am familii diferite, rog sa va corectati peste tot, familia mea este "Orletchi Victor" si nu altfel.
2) Regulamentul intern trebuie inceput cu o nota informativa si nu cu lista de consilieri, lista de consilieri trebuie adaugata ca o anexa sau kear omisa. ati mentionat ca prezentul regulament a fost aprobat de toti consilierii: ceia ce nu poate fi in realitate.
3) Regulamentul intern trebuie inceput cu un text introductiv, ce inseamna "asociatie de locatari", ce inseamna "membru", ce drepturi are fiecare si la ce trebuie sa se supuna, si doar dupa asta de a veni cu sir de reguli suplimentare.
4) Nu puteti obliga sa acite o taxa de 200 lei pentru chirias, daca da ati consultat un jurist?
5) Sint deacord ca fumatul este o problema, dar nici nul puteti interzice + nu sa luat o decizie in acest sens, ori daca il interziceti vati gindit cum veti sanctiona, demonstra persoanele fumatoare si cine va monitoriza asta, daca va ginditi ca o sa stea politistul de sector doar in bloc va inshelati, si veti stirni doar zarva in bloc (defapt ati stirnito deja), amenajati locuri speciale pentru fumatori si peurma interzicetile.
6) inainte de a adauga fel de fel de taxe suplimentare, mai bine ati face o optimizare a salariilor, si a angajatilor ceia ce nu sa facut pin in prezent (inteleg ca la noi in asociatie se merge pe principiul cumatrizmului) 
7) cine este acest nou elictrician, ce salariu are? unde este renumitul Tudor? , de ce earasi auzim noi consilierii de el din careva nota informativa, sa inteleg ca consiliu nu are nici o valoare....
8) multe puncte din acest regulament nu trebuie incluse in asa numitul regulament

ca sa va fie clar ce inseamna un regulament va rog sa consultati dexul:
regulament s.n. Totalitatea masurilor prescrise pentru a se mentine o anumita ordine, o anumita norma; statutul, normele de functionare interna ale unei institutii, ale unei asociatii. ♦ Norme elaborate de o putere executiva, care completeaza o lege sau reglementeaza aplicarea ei.

propun ca reesind din cele spuse de mine si poate mai sint obiectii si din partea altor consilieri sa rescrieti si sa propuneti spre examinare o noua varianta care intradevar sa fie intarita de consilieri si sa aiba o puter juridica.
Vizualizări: 376 | Adăugat de: icevic1 | Tag-uri: regulament intern, nereguli | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]