Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2015 » Iunie » 5 » Sustinem consilierul nostru independent Verdes Alexandru la Alegerile locale generale pe 14 iunie în com. Stauceni Republica
06:28
Sustinem consilierul nostru independent Verdes Alexandru la Alegerile locale generale pe 14 iunie în com. Stauceni Republica

verdes alexandru candidat independent

Stimati locuitori ai blocului de pe str. Unirii 20, va aduc la cunostinta faptul ca si-a inaintat candidatura la functia de consilier independent dl. Verdes Alexandru - administratorul asociatie blocului (nostru), deoarece doar asa vedem solutionarea problemelor blocului nostru.

Nu uitam pe data de 14 iunie sa-l sustinem cu un vot de incredere persoana care deja de aproape 2 ani se lupta cu "biurocratii" din primaria Stauceni si cu oligarhii companii Stil Construct, care ne-a impinzit cu sumedenia de constructii de jur in prejur, ne-a furat terenul de joaca a copiilor, si inca urmeaza multe lucruri care nu le putem schimba pina nu vom avea un om al nostru in primarie care sa ne apere interesele. 

Nu ma intereseaza cine va fi primar si nu fac publicitate caruiva partid, atit la Stauceni cit si Chisinau, oricum stiu ca nu vor face nimic ca si restul de pina la dinsii.

Vizualizări: 1264 | Adăugat de: icevic1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]