Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Arhiva intrărilor
Va aduc la cunostinta ca in rubrica anunturi am adaugat un articol cu privire la lista cheltuielilor lunare pe care le face  administratorul de asociatie.

Aceasta informatie am izbutit sa o capat dupa o luna de discutii cu lucia si contabila care in permanenta imi refuza orice informatie, dar totusi pina la urma am izbutit, merci lui Liviu.

Aproximativ 35 mii lei din 38 mii lunar se cheltuie pe nimicuri, de regula ar trebuie sa ramina cam  aproximativ 3 mii, dar luind in calcul si faptul ca mai avem persoane Iresponsabile ca nu stiu ca trebuie sa achite asociatia presupun ca esim in minus, dar din cite cunosk la moment sintem chear in plus, foarte interesant....

pentru a vedea lista detailata a cheltuielilor lunare pe asociatia ACC 55/224 accesati varog lincul de mai jos:
http://unirii20.ucoz.net/pub ... Detalii... »
Vizualizări: 588 | Adăugat de: icevic1 | Data: 10.12.2013 | Comentarii (0)

De trei ani ma lupt cu administratorii ACC, incepind cu Svetlana, Andrei Luchian si deja de 2 ani cu Lucia, pentru a obtine formula magica de calcul pentru agentul termic si pentru apa calda, insa din pacate fara succes. Am incercat sa includ in ordinea de zi si am pus termeni de executie, ca de obicei efectul a fost NULL.

Pentru mine, multi consilieri, si simpli locatari din bloc a fost foarte neclar cum totusi sa calculat pretul la apa calda care ajungea uneori pina si la 80 lei/m3 sau cum se calculeaza pretul la agentul termic in sezonul de incalzire.

In urma multor certuri totusi un pas mare a fost faptul ca sa mai instalat un contor de Gaz care contorizeaza deja gazele care se keltuie separat pentru apa calda, ce era dificil si neclar cum se stabilea pretul ei in sezonul rece cind functiona si cazanele pentru incalzirea blocului.

Din pacate formula magica niciodata nu am mai aflato!
De citeva ori si Andrei si Lucia au incerc ... Detalii... »
Vizualizări: 2406 | Adăugat de: icevic1 | Data: 08.12.2013 | Comentarii (0)

Va propun sa urmariti lista care am solicitat sa fie inclusa in ordinea de zi pentru adunarea care trebuia sa aiba loc. Din pacate cum si era de asteptat nu am primit nici un raspun, nimic din punctele respective nu au fost indeplinite si nici macar o adunare nu a fost convocata la nenumarate solicitari.

Pentru ordinea de zi 2013/1/26 Victor Orletchi - consilier et. 4:
  1. Penalizarea administratorului pentru parvenirea multiplero obiectii a locatarilor si depasirea atributiilor de serviciu
  2. Care este teritoriul aferent blocului si in baza la ce hotarire dl. A. Iasciuc a demarat un shir de lucrari asupra spatiului comun, constructii auxiliare, etc... (fara pretentii catre dumnealui)
  3. Angajarea unui nou maturator.
  4. Initierea procedurii de demitere al administratorului
  5. Convocarea adunarii generale in regim de urgentaAnularea deciziei (fiind ilegală) privind adoptarea tarifului fix de 100 de lei per apartament și revenirea la calcularea tariful ... Detalii... »
Vizualizări: 507 | Adăugat de: icevic1 | Data: 06.12.2013 | Comentarii (0)


Anunț



Toți consilierii sînt rugati sa intocmeasca lista apartamentelor și numarul de copii in acestea cu vîrsta nu mai mare de 12 ani, pentru ca Moș Gerila (Asoci ... Detalii... »
Vizualizări: 395 | Adăugat de: icevic1 | Data: 05.12.2013 | Comentarii (0)

Administratorul a facut un regulament intern, mai jos gasiti obiectiile mele la acest regulament. 
pentru a face cunostinta cu regulamentul faceti cilick aici.

2012/10/4 Victor Orletchi prin email

Citeva obiectii referitor la Regulament:
1) Rog sa numi skimonositi Familia, de fiecare data am familii diferite, rog sa va corectati peste tot, familia mea este "Orletchi Victor" si nu altfel.
2) Regulamentul intern trebuie inceput cu o nota informativa si nu cu lista de consilieri, lista de consilieri trebuie adaugata ca o anexa sau kear omisa. ati mentionat ca prezentul regulament a fost aprobat de toti consilierii: ceia ce nu poate fi in realitate.
3) Regulamentul intern trebuie inceput cu un text in ... Detalii... »
Vizualizări: 374 | Adăugat de: icevic1 | Data: 05.12.2013 | Comentarii (0)

Stimati locatari si membri ai ACC, vreau sa va comunic despre o incalcare dupa parerea mea foarte obraznica, si anume despre faptul ca Eu ca consilier al ACC, nu am putut obtine o informatie simpla despre numarul de angajati si salariile acestora, care de altfel nu sint niste capricii ale mele ci sint niste informatii care mi le cer locatarii etajului, sa kear alti locatari ai altor nivele.
In urma cu 3 saptamini in urma unei adunari a consilierilor pentru a lua decizia de a schimba administratorul, doamna Angela consilier al et. 9, nea rugat sai mai dam o shansa Luciei si de a organiza in decurs de o saptamina o shedinta CIVILIZATA, CALMA, etc. care niciodata nu a avut loc.
Aceasta shedinta nu a mai avut loc.
Atunci eu am promis ca voi incerca in mod civilizat si calm sa ma abtin de la acuzatii, sa discut cu administratorul Lucia, ceia si am facut.
Mai jos puteti vedea discutia dintre mine, administrator si contabila cu privire la obtinerea ... Detalii... »
Vizualizări: 396 | Adăugat de: icevic1 | Data: 04.12.2013 | Comentarii (2)

In urma unei shedinte extraordinare a consilierilor acc 55/224 a fost luata decizia sa fie demis actualul administrator prin inlocuirea cu un alt candidat.
Urmeaza sa ne convocam intro noua shedinta a consilierilor, adica minim 8,  pentru a valida decizia luata!
Vizualizări: 379 | Adăugat de: icevic1 | Data: 29.11.2013 | Comentarii (0)

« 1 2